Consult: horoscoop van onze groei, het heden

Wat is een horoscoop van onze groei, het heden?

Een actualiteits-analyse of groeihoroscoop wordt gemaakt door een analyse van de huidige standen in de astrologie te nemen en deze te koppelen aan uw geboortehoroscoop en te zien waar u bent beland in de loop van uw huidige leven, het heden. Immers in de loop der jaren wordt onze levenswijsheid uitgebreid. Wij krijgen meer overzicht en kunnen van sommige dingen beter afstand nemen. Wij evolueren. Daarbij wordt gekeken naar de toegevoegde waarden en eigenschappen als eerste, deze kunnen dan zeker ook weer van belang zijn bij het overwinnen van hindernissen of eventuele blokkades mochten die er zijn.

In de astrologie zijn er verschillende methoden om dit zichtbaar te maken. Daardoor kunnen processen in het leven nu en de stand van de huidige ontwikkeling begrepen en besproken worden. We bespreken als het ware de levensschool, die doorlopen wordt en die in een actualiteits-analyse de groeihoroscoop getoond wordt.

Inhoud van het consult

Samen met u wordt er gezocht naar de uitdagingen die er zijn in uw leven, met name in uw huidige situatie. Hierbij worden de actuele standen van de hemellichamen genomen , die op dit moment van invloed zijn op uw bestaan en welke als evolutionaire levenslessen gezien worden.
Het consult kan opgenomen worden.

Informatie en aanmelding
Consult :1,5 uur
Prijs: € 85,-
Voorwaarde: exacte geboortetijd (altijd aan te vragen bij de gemeente tegen een kleine vergoeding in uw geboorteplaats)
Aanvraag voor een levensloopanalyse en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

Comments are closed.