Consult: levensloopanalyse

Levensloopanalyse, een combinatie handanalyse en astrologie

De levensloopanalyse geeft een inzicht in het NU van uw leven, door middel van een combinatie van Handanalyse en de Astrologie, twee oude wijsheidswetenschappen. In de levensloopanalyse wordt veel besproken en u krijgt een verdieping aangereikt van uw persoonlijke vragen. Dit zeer persoonlijke consult geeft begrip van het huidige ‘zijn’ en ‘worden’.  

Silva Du Ry werkt al vele jaren met de combinatie van deze twee oude wetenschappen. De Levensloopanalyse geeft een overzicht in de huidige stand van het leven en zijn ontstane situaties. Dit consult kan inzicht geven bij de goede en de moeilijke fases in het leven, bij relatieproblemen of bij het opvoeden van kinderen en andere vragen. Ook bij het zoeken naar de levensopdracht. Het gesprek geeft verdieping van zelfkennis en kan een impuls geven tot innerlijke groei, een nieuwe vorm van bewustzijn . Ook karmische aspecten kunnen worden besproken, deze zijn bij ieder mens ook verweven in het huidige leven en kunnen indien gewenst zichtbaar worden gemaakt. Karma laat  onze talenten zien die wij gebruiken in het heden. Karma wordt veelal gezien als schuld en boete, dit is veel positiever en ruimer te bezien en kan in het gesprek betrokken worden.

De levensloopanalyse is een samenspraak die een dieper begrip van het zelf en onze bewustwording  geeft. “zijn en worden”. Er kan een ruim inzicht gevormd worden over de vragen die het leven ons stelt. Handafdrukken worden gemaakt. Het consult kan als u wilt opgenomen worden.

Informatie en aanmelding
Consult :1,5 uur
Prijs: € 85,-
Voorwaarde: exacte geboortetijd (altijd aan te vragen bij de gemeente tegen een kleine vergoeding in de plaats van geboorte)
Aanvraag voor een levensloopanalyse en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

Comments are closed.