Consult: spirituele horoscoop

Wat is een spirituele horoscoop?

De spirituele horoscoop is een bewustwordingshoroscoop. Hiervoor moet altijd eerst een geboorte horoscoop gemaakt worden. Bij het maken van een spirituele horoscoop wordt gekeken naar het grondpatroon (de geboortehoroscoop) en het eventuele groeipotentieel in dit leven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van o.a. de Stralen in de astrologie, uitgewerkt in de verschillende boeken geschreven door Alice A. Bailey.

Inhoud van het consult

Daarnaast worden nog aanvullende technieken gebruikt om inzichten te geven in onze groei en bewustzijnspotentieel. Belangrijk bij het zoeken naar verdieping van ons bewustzijn is de esoterische inslag, interesse in levensfilosofieën. In dit consult wordt o.a. besproken hoe belangrijk het aspect van “de ontwikkeling van onze wil” en het aspect van “willen waarnemen” is. Verder de herkenning van onze evolutie van het persoonlijke levensaspect naar onze ziele kwaliteiten en groei potentieel.
Het consult kan voor u opgenomen worden.

Informatie en aanmelding
Consult :1,5 uur
Prijs: € 85,-
Voorwaarde: Er moet eerst een geboortehoroscoop worden gemaakt.Hiervoor is de juiste geboortetijd nodig, altijd aan te vragen tegen een kleine vergoeding bij uw geboorteplaats en gemeente.
Aanvraag van de spirituele horoscoop en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

Deel dit bericht

Comments are closed.