Consult: handanalyse

In onze handen zien wij de blauwdruk voor dit leven al direct na onze geboorte. Het toont de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons ‘worden’ zal altijd een eigen keuze zijn. Het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om de medemens te leren kennen en samen oplossingen te zoeken voor  situaties. Bij het duiden, de handanalyse, gebruiken we de handvorm, lijnen in de palm, vinger patronen, duimen, nagels, en veel meer.

Gezamenlijk bespreken we de eigenschappen en mogelijkheden tot groei, die we o.a. zien in de drie primaire handlijnen. Zo kunnen wij groeien in denkkracht ( zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn) en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn). Ook onze emoties kunnen onze levenskracht ernstig beïnvloeden.

Bij het handlezen worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg. Handafdrukken worden voor u gemaakt. Het consult kan als u wilt opgenomen worden.

handlanalyse

Informatie en aanmelding
Consult :1,5 uur
Prijs: € 75,-
Aanvraag voor het consult Handanalyse en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

 

Deel dit bericht

Comments are closed.