Cursussen

Deze cursussen astrologie en handanalyses o.l.v. Silva Du Ry zijn voornamelijk een ontdekking naar jezelf. Ze worden gegeven in klein groepsverband, bij voorkeur door uzelf samengesteld. Introductie of snuffel lessen kunnen gegeven worden.

Cursus astrologie: aan de hand van eigen horoscoop, voor beginners of gevorderden

Cursisten werken direct aan de hand van hun eigen geboortehoroscoop. In 12 lessen komt steeds een stukje astrologie aan de orde geënt op het eigen leven en het heden.  De cursus biedt de mogelijkheid om uw bewustzijn te verruimen. Laat nieuwe mogelijkheden zien. Geeft inzicht in de levensopdrachten, maar ook de nog te overwinnen angsten. De ascendant  wordt besproken ook de betekenis van de planeten, huizen en hun krachten en werking komen aan de orde. Deze cursus is bestemd voor mensen die dieper willen kijken naar zichzelf en de wereld zowel voor beginners als gevorderden.

Informatie en aanmelding
Aantal personen: 3 á 4 (liefst groepje zelf samenstellen)
Aantal lessen: nader overeen te komen
Lesduur: 1,5 uur
Data: in overleg
Prijs: € 35,- p.p. per les
Voorwaarde: exacte geboortetijd (altijd aan te vragen bij de gemeente tegen een kleine vergoeding in uw geboorteplaats)
Aanvraag en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier. 

Cursus handanalyses maken

In onze handen zien wij de blauwdruk voor dit leven al direct na onze geboorte. Het toont de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons ‘worden’ zal altijd een eigen keuze zijn. Het lezen van de handen, het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om uzelf en de ander  beter te leren kennen en samen het bewustzijn te verdiepen en informatie te krijgen over de levensloop.

Bij het duiden van een handanalyse, kijken we naar de handvorm, de lijnen in de palm, de vinger patronen, duimen, nagels, de elementenleer en veel meer. We bespreken gezamenlijk  de blauwdruk bij geboorte en de toegevoegde eigenschappen van groei. Dan zien wij dat we kunnen groeien in denkkracht ( zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn), en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn). Wij zien ook dat onze emoties  eventueel onze levenskracht ernstig kunnen beïnvloeden.

Bij het handlezen, het maken van een analyse worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg. Deze cursus is bestemd voor mensen die dieper willen kijken naar zichzelf en de wereld zowel voor beginners en gevorderden.

Informatie en aanmelding
Aantal personen: 3 á 4 (liefst groepje zelf samenstellen)
Aantal lessen: 8 om de basiskennis op te doen en daarna zelf verder te werken. Handafdrukken worden gemaakt.
Lesduur:1,5 uur
Data: in overleg
Prijs: € 25,- p.p. per les
Aanvraag en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

Comments are closed.