Cursussen

De cursussen astrologie en handanalyses maken o.l.v. Silva Du Ry zijn voornamelijk een ontdekking naar jezelf. Ze worden gegeven in klein groepsverband, bij voorkeur door uzelf samengesteld.

Cursus astrologie: aan de hand van eigen horoscoop, voor beginners of gevorderden

Cursisten werken direct aan de hand van hun eigen geboortehoroscoop. De cursus biedt de mogelijkheid om uw bewustzijn te verruimen. Welke eigenschappen sporen ons aan tot groei?  Wat is uw ascendant en de betekenis van de planeten en hun krachten. Deze cursus is bestemd voor mensen die dieper willen kijken naar zichzelf en de wereld zowel voor beginners als gevorderden.

Informatie en aanmelding
Aantal personen: 3 á 4 (liefst groepje zelf samenstellen)
Aantal lessen: nader overeen te komen
Lesduur: 1,5 uur
Data: in overleg
Prijs: € 35,- p.p. per les
Voorwaarde: exacte geboortetijd (altijd aan te vragen bij de gemeente tegen een kleine vergoeding in uw geboorteplaats)
Aanvraag en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier. 

Cursus handanalyses maken

In onze handen zien wij de blauwdruk voor dit leven al direct na onze geboorte. Het toont de ontwikkelingsweg van ons ‘zijn‘ naar ons ‘worden’. Ons ‘worden’ zal altijd een eigen keuze zijn. Het lezen van de handen, het maken van een handanalyse is een diagnostische methode om uzelf beter te leren kennen en samen oplossingen te zoeken bij probleem situaties.

Bij het duiden, een handanalyse, gebruiken we dus de handvorm, lijnen in de palm, vinger patronen, duimen, nagels, en meer. We bespreken gezamenlijk de mogelijkheden tot groei, die we vinden in onze drie primaire handlijnen. Zo kunnen wij groeien in denkkracht ( zie hoofdlijn), onze gevoelens uitbreiden (hartlijn of emotielijn), en een stuk levenskracht toevoegen (zie levenslijn). Ook onze emoties kunnen onze levenskracht ernstig beïnvloeden.

Bij het handlezen worden er geen voorspellingen gedaan. Ieder mens werkt zelf aan zijn/haar toekomst. Een handanalyse is meer een versnelde weg tot bewustwording en het zien van ons potentieel. Het kan inzichten geven bij moeilijke situaties op onze levensweg. Deze cursus is bestemd voor mensen die dieper willen kijken naar zichzelf en de wereld zowel voor beginners en gevorderden.

Informatie en aanmelding
Aantal personen: 3 á 4 (liefst groepje zelf samenstellen)
Aantal lessen: 8 om de basiskennis op te doen en daarna zelf verder te werken
Lesduur:1,5 uur
Data: in overleg
Prijs: € 25,- p.p. per les
Aanvraag en meer informatie per e-mail: silva.lifeline@wxs.nl  of meldt u aan via aanmeldingsformulier.

Deel dit bericht

Comments are closed.