Silva Du Ry, astrologe en handlijnkundige

Silva Du Ry, astrologe en handlijnkundige, heeft zich jaren beroepsmatig intensief verdiept in de astrologie, handlijnkunde en aanverwante thema’s. De afgelopen 25 jaar heeft zij brede praktijkervaring opgedaan met het geven van consulten, cursussen en workshops wat zij ervaart als haar levensopdracht.

Astrologie en Handlijnkunde
Silva geeft consulten op het gebied van astrologie en handlijnkunde. Zij maakt het liefst gebruik van beide technieken omdat deze elkaar aanvullen, ondersteunen en bevestigen. De astrologie geeft inzichten in de levens-thema’s van het heden en verleden. De handen tonen veel over de tijd waarin iets ervaren werd en de diepgang en achtergronden van de persoonlijkheid, de diepgang van denken en voelen, intellect en emoties. Bij deze vorm van handanalyse worden geen voorspellingen gedaan er wordt meer gekeken naar de blauwdruk voor dit leven, het heden en het groei potentieel.

De levensloopanalyse
Silva heeft zich gespecialiseerd op het gebied van levensloopanalyses, deze geven het meest complete beeld van uw persoonlijke invulling van het heden. Het ‘zijn’ en ‘worden’. Dit is een combinatie van twee oude wijsheidswetenschappen  Astrologie en Handlezen. Samen geven zij een goed beeld van uw huidige levensfase en de gebeurtenissen in het heden. Door middel van deze oude methoden kan er een antwoord op veel van uw vragen zijn. Een levensloopanalyse geeft daardoor ook een bewuster handelen in deze tijd. Staat u voor keuzes dan kan een gesprek zeker verheldering geven.

De geboortehoroscoop: een astrologische wegwijzer 
De geboortehoroscoop kunt u uit astrologisch oogpunt zien als als een platte grond van de totale persoonlijkheid aan het begin van het leven. Een wegwijzer, een kaart om het levenspad beter te vinden in het nu, het heden. Geeft inzicht in levens-thema’s, de mogelijke aanwezige angsten, de al toegevoegde eigenschappen en talenten. Meer uitleg zie boekje Astrologie

Handlezen: de blauwdruk van u wezen  (zie boekje Handlezen)
De handen tonen een basis blauwdruk van uw wezen, met het groei potentieel. In handen kan zowel op emotioneel als in mentaal opzicht veel herkend worden. Het gesprek samen geeft vaak inzicht bij vragen over het leven nu. Bewustzijnsprocessen worden in gang gezet waardoor u verdieping van ‘zijn’ ervaart. Dit creëert rust in uw leven en verheldert het denken. Ook de levensopdracht kan duidelijker worden.

Comments are closed.